Kako biste u potpunosti iskusili funkcionalnost ove mrežne stranice, potrebni su kolačići. Molimo vas da aktivirate kolačiće i osvježite svoj preglednik. Nakon osvježivanja pojavit će se dijaloški okvir za upravljanje kolačićima.

Ova mrežna stranica koristi kolačiće u svrhu funkcionalnosti, praktičnosti i statistike. U svakom trenutku možete promijeniti ovu postavku klikom na „promijeni postavke“. Ako pristanete na uporabu kolačića, molimo kliknite na „da, slažem se“. Naša pravila o zaštiti privatnosti

 
Priče o uspjehu ne događaju se samo tako. One se stvaraju.

Priče o uspjehu ne događaju se samo tako. One se stvaraju.

Bez obzira na to jeste li student, iskusni stručnjak ili ste nedavno diplomirali, u potrazi smo za talentom poput vašeg. U Boschu imate mogućnosti u različitim funkcionalnim područjima – od kontrolinga do istraživanja i razvoja, od ljudskih potencijala do prodaje. S vama želimo izgraditi dugoročan radni odnos. Stoga aktivno promičemo vaš stručni i osobni razvoj.

Prijavite se odmah

Prijavite se odmah

Bez obzira na to u kojem ste životnom razdoblju, u Boschu imamo prave mogućnosti s kojima možete postići uspjeh.

Zašto Bosch?

Zašto Bosch?

Nudimo vam ne samo posao, već i nešto s čime se možete poistovjetiti: više od 80 posto Boschevih zaposlenika ponosno je biti dijelom tvrtke.

 
Pridruživanje Boschevu timu

Pridruživanje Boschevu timu

Nudimo kooperativno okruženje koje njeguje raznolikost, predanost ravnoteži karijere i privatnog života te korporativnu kulturu utemeljenu na pravednosti.

Raznolikost u Boschu

Raznolikost u Boschu

Raznolikost je ključan aspekt našeg dugoročnog ekonomskog uspjeha te se u Boschu doživljava svakodnevno.