Kako biste u potpunosti iskusili funkcionalnost ove mrežne stranice, potrebni su kolačići. Molimo vas da aktivirate kolačiće i osvježite svoj preglednik. Nakon osvježivanja pojavit će se dijaloški okvir za upravljanje kolačićima.

Ova mrežna stranica koristi kolačiće u svrhu funkcionalnosti, praktičnosti i statistike. U svakom trenutku možete promijeniti ovu postavku klikom na „promijeni postavke“. Ako pristanete na uporabu kolačića, molimo kliknite na „da, slažem se“. Naša pravila o zaštiti privatnosti

 

Pridruživanje Boschevu timu

Pridruživanje Boschevu timu

Svijet mogućnosti

Nudimo kooperativno okruženje koje njeguje raznolikost, predanost ravnoteži karijere i privatnog života te korporativnu kulturu utemeljenu na pravednosti.

 

Učenici

Učenici

Nađite put do perspektivnog radnog mjesta kao vježbenik ili pripravnik. Tijekom školskih praznika učenici s nama imaju mogućnost stjecanja prvog uvida u svijet rada.

Studenti

Studenti

Doživite Bosch kao snažnog partnera tijekom trajanja vašeg studija. Steknite dragocjeno iskustvo za vrijeme prakse, pišite završni rad s nama ili se pripremite za magisterij – nudimo razne mogućnosti.

 
Diplomirane osobe

Diplomirane osobe

Pridružite nam se odmah nakon diplomiranja ili se pripremite za karijeru stručnjaka ili rukovoditelja uz jedan od naših programa za diplomirane.

Stručnjaci i rukovoditelji

Stručnjaci i rukovoditelji

Jeste li iskusni i vješti u svom području stručnosti? Nudimo izazovne mogućnosti na svim razinama karijere za afirmirane stručnjake i rukovoditelje.