Bosch Security Systems postaje Bosch Building Technologies

Od 1. ožujka. 2018. odjel Bosch Security Systems preimenovat će se u Bosch Building Technologies.

16/02/2018 | Hrvatska | Korporativne vijesti

• Preimenovanje stupa na snagu 1. ožujka 2018.
  • Novi naziv odražava prošireni asortiman
  • Imena pravnih subjekata ostaju nepromijenjena
  • Poslovne jedinice za videosustave, detekciju upada i kontrolu pristupa objedinjuju se u poslovnoj jedinici Security za integrirana rješenja

Grasbrunn, Germany – Od 1. ožujka 2018. odjel Bosch Security Systems bit će poznat pod imenom Bosch Building Technologies. U poslovanju s integracijom sustava Bosch Security Systems svojim kupcima već nudi više od zaštitnih, sigurnosnih i komunikacijskih tehnoloških rješenja. „Želimo da se opseg našeg asortimana bolje odražava i u našem nazivu,” kaže Gert van Iperen, predsjednik odjela Bosch Security Systems. Odjel obuhvaća dvije organizacijski odvojene jedinice - globalno poslovanje s proizvodima i regionalno poslovanje s uslugama integracije sustava, koje djeluju u osam zemalja.

• 1) U tih osam zemalja jedinica za integraciju sustava nudi integrirana rješenja za poslovne zgrade. Ovisno o regiji asortiman uključuje sigurnost građevina, energetske usluge i automatizaciju građevina. Za kupce to znači mogućnost planiranja, instalacije i upravljanja tim rješenjima, kao i dodatnim uslugama, iz jednog izvora.
  • 2) Poslovanje proizvodima - ubuduće poznato kao Bosch Security and Safety Systems - nastavit će djelovati kao globalni dobavljač videosustava, sustava detekcije upada, protupožarnih sustava i sustava glasovnih alarma kao i sustava za kontrolu pristupa i upravljačkih softvera, a sve to u sklopu robne marke Bosch. Njegov asortiman zaokružen je stručnim audio i konferencijskim sustavima za prijenos glasa, zvuka i glazbe. Proizvodi se distribuiraju isključivo integratorima sustava ili putem veleprodajnih distributera.

Ovaj korak neće utjecati na nazive pravnih subjekata odjela

Integrirana rješenja iz jednog izvora: nova poslovna jedinica Security

U sklopu svog poslovanja proizvodima Bosch Security Systems objedinit će svoje poslovne jedinice za videosustave, detekciju upada kao za i kontrolu pristupa i upravljačke softvere kako bi stvorio jedinstvenu poslovnu jedinicu poznatu kao Security. Ovim korakom Bosch reagira na rastuću potražnju za integriranim sigurnosnim rješenjima specifičnim za pojedini sektor. „Kombinacijom ovih triju poslovnih jedinica želimo biti sigurni da ćemo u budućnosti još bolje ispunjavati potrebe naših kupaca. U godinama koje dolaze želimo aktivno oblikovati proces transformacije koji donosi internet stvari te se više fokusirati na povezivost, integrirana rješenja i usluge. Ovaj će potez istodobno ojačati našu konkurentnost,” kaže van Iperen.