Kako biste u potpunosti iskusili funkcionalnost ove mrežne stranice, potrebni su kolačići. Molimo vas da aktivirate kolačiće i osvježite svoj preglednik. Nakon osvježivanja pojavit će se dijaloški okvir za upravljanje kolačićima.

Ova mrežna stranica koristi kolačiće u svrhu funkcionalnosti, praktičnosti i statistike. U svakom trenutku možete promijeniti ovu postavku klikom na „promijeni postavke“. Ako pristanete na uporabu kolačića, molimo kliknite na „da, slažem se“. Naša pravila o zaštiti privatnosti

 

Položaji u Hrvatska

Zagreb

Ulica Kneza Branimira 22

10040 Zagreb

više

 

Bosch u Hrvatska


Dvadeset godina Boscha u Hrvatskoj

Od svog osnutka u Zagrebu u ožujku 1993., Bosch u Hrvatskoj neprekidno ostvaruje pozitivne poslovne rezultate. Nudeći proizvode i usluge osmišljene da očaraju i poboljšaju kvalitetu života kroz rješenja koja su istodobno inovativna i korisna, Bosch je stvorio veliku mrežu kupaca, čija brojka danas prelazi 400. Tvrtka se stalno širila, otvoren je Bosch servisni centar za akumulatorske alate i podružnica je preuzela odgovornost za razvoj poslovanja u Bosni i Hercegovini 2004. U pocetku je tvrtka Bosch Hrvatska zapocela s 3 zaposlenika i narasla do brojke od njih 71 u 2016. “Naši su zaposlenici naše najvece blago."

Činjenice i brojke

1 Položaji

66 zaposlenici

 

Položaji