Kako biste u potpunosti iskusili funkcionalnost ove mrežne stranice, potrebni su kolačići. Molimo vas da aktivirate kolačiće i osvježite svoj preglednik. Nakon osvježivanja pojavit će se dijaloški okvir za upravljanje kolačićima.

Ova mrežna stranica koristi kolačiće u svrhu funkcionalnosti, praktičnosti i statistike. U svakom trenutku možete promijeniti ovu postavku klikom na „promijeni postavke“. Ako pristanete na uporabu kolačića, molimo kliknite na „da, slažem se“. Naša pravila o zaštiti privatnosti

Naše marke

Bosch grupacija je vodeća međunarodna kompanija na području tehnologije i usluga, a njezino poslovanje je podijeljeno u četiri poslovna sektora: Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods i Energy and Building Technology. Nudeći svoje proizvode i usluge cilj Bosch grupacije je poboljšati kvalitetu života ljudi kroz rješenja koja su istodobno inovativna i korisna. Osim marke Bosch tu su i druge marke koje su okrenute individualnim potrebama kupaca. U sljedećem pregledu možete vidjeti koje su posebne marke Bosch grupacije prisutne u vašem svakodnevnom životu.

AutoCrew je radionička marka koja je u Europi i Africi zastupljena s više od 600 radionica.AutoCrew radionica bavi se popravcima i servisiranjem automobila svih marki. Prihvatljive cijene uz kvalitetu usluge te osobna briga o kupcu stoje pritom u središtu naše poslovne politike.Naš je moto: "Mi će to riješiti"

AutoCrew

Tradicionalna marka Beissbarth je osnovana u Münchenu 1899. godine, a proizvodi precizne mjerne instrumente za proizvođače automobila i njihove radionice diljem svijeta. Osim osnovne kompetencije kod provjere geometrije kotača i ispitivanja kočnica tvrtka Beissbarth nudi također uređaje za montažu guma, strojeve za balansiranje kotača, uređaje za servisiranje klima uređaja te dizalica.

Beissbarth

Bosch Car Service - mreža Boschovog servisa automobila zastupljena je s oko 13.000 radionica u 150 zemalja. Kao radionica za sve automobilske marke stručnjaci Bosch Car Service ovladavaju suvremenom tehnologijom motornih vozila i brinu o tome da Vaše motorno vozilo besprijekorno radi. Stoga Vam i možemo obećati – „za Vaš automobil učinit ćemo baš sve“.

Bosch Car Service

Bosch Diesel Center

Bosch Diesel centar stručni je pružatelj usluga za radionice te flotne i privatne kupce, pružajući profesionalna rješenja za dijagnostiku, popravak i održavanje sustava ubrizgavanja goriva II Bosch te njegovih dijelova. Mreža Bosch Diesel centra danas se je proširila na međunarodno tržište i ima oko 3400 franšiza te glasi kao centar s izvrsnom uslugom na svim područjima popravka i održavanja dizelskog motora.

Bosch Diesel Center

Globalna robna marka Rexroth predstavlja ekonomičnu, preciznu, sigurnu i energetski učinkovitu pogonsku i upravljačku tehnologiju. Inovativne komponente kao i prilagođena sustavna rješenja za strojeve i sustave svih veličina. Ujedinjavanje globalne stručnosti u tržišnim segmentima mobilnih aplikacija, primjene strojeva i projektiranja, te automatizacije tvornica znači da kupci imaju pogodnost cjelokupnog rješenja na jednom mjestu.

Bosch Rexroth

Međunarodna marka za toplinsku tehnologiju Buderus nudi kvalitetna rješenja za grijanje, provjetravanje i hlađenje kako za privatne korisnike tako i za rješenja u komercijalnom sektoru.

Buderus

Međunarodna marka CST/berger jamči stalno pouzdano mjerenje. Proizvodi su na najmodernijem stupnju tehnologije glede robusnosti te su dizajnirani i testirani za ekstremne uvjete.

CST/berger

CoremanNet je industrijsko softver rješenje za strukturirano, transparentno i jednostavno vraćanje rabljenih dijelova i surovina.CoremanNet omogućuje širom Europe recikliranje dijelova motornih vozila i time čini osnovu za očuvanje resursa i našeg okoliša.

CoremanNet

Međunarodna marka Dremel nudi alate, know how pristup i community (zajednicu). Krilaticom "life and home solutions" (Rješenja za život i dom) Dremel nudi visokokvalitetne proizvode koji se lako koriste i laki su, kompaktni, precizni i brzi.

Dremel

Tvrtka Dynacord jedna je od vodećih proizvođača profesionalnih audiosustava u Europi. Portfelj proizvoda uključuje zvučnike, pojačala, sustav za digitalno procesuiranje signala i miksere. Proizvodi Dynacord izvrstan su odabir za mobilne audioaplikacije, kao i snimanje zvukova s koncerta i fiksne instalacije.

Dynacord

Electro-Voice proizvodi vrhunske profesionalne audioproizvode, uključujući zvučnike, mikrofone i elektroničke uređaje. Rješenja se upotrebljavaju diljem svijeta na najrazličitijim mjestima, primjerice stadionima, ali i objektima za bogoslužje, a obuhvaćaju prijenosne i ugrađene zvučne aplikacije.

Electro-Voice

Međunarodna marka Freud ima cilj biti jedan od najinovativnijih i prvi odabir ponuđača u području rezanja/brušenja. Svaki dan se zahtjeva da se premaše očekivanja kupaca pomoću inovativnih proizvoda i visokom proizvodnom kompetencijom, jakim partnerima te pouzdanim i otvorenim mentalitetom kod servisiranja.

Freud

Marka HC-Cargo je “Vaš specijalist za autodijelove”. U više od 85 zemalja tvrtka HC-Cargo nudi široku lepezu proizvoda povoljnih autoelektričnih rezervnih dijelova izravno u radionicama putem moderne internet trgovine.

HC-Cargo

Međunarodna marka Hawera isporučuje alate za produktivan rad na gradilištima. Proizvodi su jako visoke kvalitete, a usmjereni su na to da se uz malo truda postigne veći učinak.

Hawera

Marka OTC osnovana u SAD-u se od 1925. godine razvila u globalnu marku s visokokvalitetnim proizvodima počevši od opreme za dijagnostiku vozila do visokoučinkovitih alata za radionice.

OTC

Na čelu proizvodnje interkomunikacijskih sustava za prijenose i produkciju već više od 40 godina, RTS zadržava svoj položaj industrijskog standarda proizvodima koji ujedinjuju napredne značajke i funkcije uz iskušanu i potvrđenu pouzdanost.

RTS

Marka Robinair zastupljena diljem svijeta je lider na tržištu servisiranja klima uređaja. Robinair se odlikuje stalnim inovacijama kod uređaja za servisiranje klima uređaja te ima širok asortiman proizvoda.

Robinair

Svjetska marka sia Abrasives je lider u tehnologiji, proizvodnoj kompetenciji, inovativnom rješenjima kod brušenja i profesionalnom savjetovanju u moderno opremljenim centrima za obuku ili izravno kod kupca na licu mjesta.

Sia Abrasives

Telex dizajnira i proizvodi vrhunske proizvode za radijski prijenos i slušalice za avijaciju koji se pouzdano koriste u brojnim primjenama diljem svijeta.

TELEX

Unipoint je jedan od najvećih proizvođača elektropokretača (anlasera), generatora, regulatora temperature i brisača.Unipoint nudi izvanrednu podršku kupcu, konkurentne cijene i djelotvoran marketing za OEM/OES te kupce sekundarnog tržišta. Mi smo "Jedinstvena kvaliteta - Jedinstvena vrijednost - Unipoint“.

Unipoint

Marka Zexel ubraja se među vodeće dobavljače originalne opreme visokokvalitetnih konvencionalnih dizel sustava u Aziji.

Zexel