Kako biste u potpunosti iskusili funkcionalnost ove mrežne stranice, potrebni su kolačići. Molimo vas da aktivirate kolačiće i osvježite svoj preglednik. Nakon osvježivanja pojavit će se dijaloški okvir za upravljanje kolačićima.

Ova mrežna stranica koristi kolačiće u svrhu funkcionalnosti, praktičnosti i statistike. U svakom trenutku možete promijeniti ovu postavku klikom na „promijeni postavke“. Ako pristanete na uporabu kolačića, molimo kliknite na „da, slažem se“. Naša pravila o zaštiti privatnosti

 

Sukladnost

Sukladnost

Kontakt za sukladnost


Robert Bosch Kft.
Regionalni upravitelj za sigurnost podataka i sukladnost
Postafiók 331
1475 Budimpešta
Mađarska

Čest postavljana pitanja (FAQ) za sukladnost

Poštivanje zakonskih propisa

U sklopu vrijednosti “Pouzdanost, vjerodostojnost i zakonitost,” tvrtka Bosch beskompromisno i u svemu poštuje slovo zakona. Kako bismo naglasili važnost tog načela, ukratko smo saželi ključne točke svih ključnih zakonskih i internih propisa tvrtke u našem “Kodeksu poslovnog ponašanja.” U kodeksu je objašnjeno zašto nam je to načelo toliko važno i tamo su navedene smjernice za naše zaposlenike i kako se ponašati u svakodnevnom radu. Očekujemo da beskompromisno poštuju sve važeće zakonske i interne propise, uključujući “Osnovna načela društvene odgovornosti u tvrtki Bosch” koja su odobrena 2004. Također naglašavamo važnost načela zakonitosti kroz svoj članstvo u udruzi Transparency International, kojoj smo se pridružili 1995.

Detaljniji pregled

Kao dodatak Kodeksu poslovnog ponašanja, Bosch trenutačno širi svoju globalnu organizaciju za osiguranje sukladnosti uspostavom Odbora za sukladnost i imenovanjem upravitelja za sukladnost u pojedinačnim regijama. Ovim ćemo potezom dodatno ojačati trenutačne preventivne mjere i aktivnosti pregleda koje provodimo, uključujući načelo dvostruke kontrole, rotacije u osjetljivim radnim područjima, strogo odvajanje operativnih sustava i sustava za audit te redovite audite. Osim toga, svi su naši zaposlenici diljem svijeta uvijek dobro informirani i bit će uveden obvezan program za informiranje i obuku. Novi sustav za osiguranje sukladnosti nadopunjen je dežurnim telefonskim linijama i adresama e-pošte putem kojih se mogu prijavljivati svi problemi vezani uz sukladnost, uz audite koji se redovito provode na našim lokacijama i kod dobavljača.