Kako biste u potpunosti iskusili funkcionalnost ove mrežne stranice, potrebni su kolačići. Molimo vas da aktivirate kolačiće i osvježite svoj preglednik. Nakon osvježivanja pojavit će se dijaloški okvir za upravljanje kolačićima.

Ova mrežna stranica koristi kolačiće u svrhu funkcionalnosti, praktičnosti i statistike. U svakom trenutku možete promijeniti ovu postavku klikom na „promijeni postavke“. Ako pristanete na uporabu kolačića, molimo kliknite na „da, slažem se“. Naša pravila o zaštiti privatnosti

 

This Flash Video Player requires the Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Odgovornost stvara povjerenje

Duh Roberta Bosha i njegova osobnost – i dalje utječu na oblikovanje kompanije.

Inovacija


Zapanjujuće istraživanje u tvrtki Bosch

Korporativno istraživanje

Temelji za inovacije iz tvrtke Bosch počivaju u korporativnom sektoru za istraživanja i napredni inženjering. Naši suradnici diljem svijeta rade na, prema našim vizijama, najnaprednijim razvojnim projektima.


Tehnologija budućnosti, materijali i sustavi

Sektori istraživanja

Bosch je jedno od najvećih pogonskih postrojenja na svijetu za proizvodnju novih tehnologija i istraživanja. Napredni proizvodi koji se tamo proizvode sežu od učinkovitih automobilskih sastavnih dijelova i akumulatorskih alata za pakiranje do sustava za navigaciju i nadzor.


Ideje za budućnost

Patenti

Svakoga sata u tvrtki Bosch nastaju patenti koji naše proizvode čine još učinkovitijima, jednostavnijima za upotrebu, sigurnijima i ekološki podobnijima.


Održivost


Mnogo više od pukih ekonomskih čimbenika

Odgovornost

Za nas korporativna društvena odgovornost ili održivost znače da strategija naše kompanije ne uzima u obzir samo ekonomske, već i ekološke i socijalne čimbenike.


Poštivanje zakonskih propisa

Sukladnost

U sklopu naše vrijednost “Pouzdanost, vjerodostojnost i zakonitost” predano radimo na bezuvjetnom poštivanju zakona. Kako bismo naglasili važnost tog načela, ukratko smo saželi ključne točke svih ključnih zakonskih i internih propisa tvrtke.


Vrijednosti

Naše vrijednosti: prigrliti promjene i neprekinutost

Vrijednosti

Bosch je oduvijek bila tvrtka koju pokreću vrijednosti. Mnoge naše vrijednosti potječu od doba našeg osnivača, Roberta Boscha. Naše vrijednosi odraz su našeg pristupa vođenju poslovanja.