Kako biste u potpunosti iskusili funkcionalnost ove mrežne stranice, potrebni su kolačići. Molimo vas da aktivirate kolačiće i osvježite svoj preglednik. Nakon osvježivanja pojavit će se dijaloški okvir za upravljanje kolačićima.

Ova mrežna stranica koristi kolačiće u svrhu funkcionalnosti, praktičnosti i statistike. U svakom trenutku možete promijeniti ovu postavku klikom na „promijeni postavke“. Ako pristanete na uporabu kolačića, molimo kliknite na „da, slažem se“. Naša pravila o zaštiti privatnosti

 

Vrijednosti

Vrijednosti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Istražite našu misiju vrijednosti

Naše vrijednosti - na čemu temeljimo svoj rad

Bosch je oduvijek bila tvrtka koju pokreću vrijednosti. Velik dio naših vrijednosti potječe od našeg osnivača Roberta Boscha, a druge su se mijenjale ili nastajale tijekom desetljeća rada. Naše su vrijednosti odraz načina na koji vodimo naše poslovanje: naša profesionalna etika u radu s poslovnim partnerima, investitorima, zaposlenicima i društvom.

 
Jedan

Usredotočenost na budućnost i rezultate

Naši su postupci usmjereni na rezultate. To nam omogućuje osigurati našu budućnost. Time se također stvara čvrsta osnova za društvene inicijative tvrtke i njihove temelje.

Dva

Odgovornost i održivost

Djelujemo odgovorno u interesu naše tvrtke, istodobno uzimajući u obzir društveni i ekološki utjecaj naših postupaka.

 
 
Tri

Inicijativa i odlučnost

Djelujemo na našu vlastitu inicijativu, preuzimamo poduzetničku odgovornost i odlučno slijedimo svoje ciljeve.

Četiri

Otvorenost i povjerenje

Pravovremeno i otvoreno obavještavamo javnost o važnim pitanjima u vezi s tvrtkom. To je najbolji temelj za odnos izgrađen na povjerenju.

 
 
Pet

Poštenost

Pravedno postupamo s našim kolegama i poslovnim partnerima i tu pravednost smatramo temeljem našeg korporativnog uspjeha.

Pouzdanost, kredibilitet, zakonitost

Obećavamo samo ono što možemo i izvršiti, prihvaćamo ugovore kao obvezujuće, te poštujemo i pridržavamo se zakona u svim našim poslovnim transakcijama.

 
 
Sedam

Raznolikost

Cijenimo i potičemo raznolikost zbog bogatstva koje ona donosi i smatramo je ključem našeg uspjeha.