Icon--AD-black-48x48Icon--address-consumer-data-black-48x48Icon--appointment-black-48x48Icon--back-left-black-48x48Icon--calendar-black-48x48Icon--Checkbox-checkIcon--clock-black-48x48Icon--close-black-48x48Icon--compare-black-48x48Icon--confirmation-black-48x48Icon--dealer-details-black-48x48Icon--delete-black-48x48Icon--delivery-black-48x48Icon--down-black-48x48Icon--download-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--externallink-black-48x48Icon-Filledforward-right_adjustedIcon--grid-view-black-48x48Icon--info-i-black-48x48Icon--Less-minimize-black-48x48Icon-FilledIcon--List-Check-blackIcon--List-Cross-blackIcon--list-view-mobile-black-48x48Icon--list-view-black-48x48Icon--More-Maximize-black-48x48Icon--my-product-black-48x48Icon--newsletter-black-48x48Icon--payment-black-48x48Icon--print-black-48x48Icon--promotion-black-48x48Icon--registration-black-48x48Icon--Reset-black-48x48share-circle1Icon--share-black-48x48Icon--shopping-cart-black-48x48Icon--start-play-black-48x48Icon--store-locator-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--summary-black-48x48tumblrIcon-FilledvineIc-OverlayAlertwhishlist

Ova stranica koristi kolačiće radi funkcionalnosti, praktičnosti i statističkih podataka. Možete promijeniti te postavke u svako vrijeme klikom na "Promijeni postavke". Ako pristajete na korištenje kolačića, molimo kliknite "Da, pristajem".

Kolačići

Kolačići koje koristi ova web stranica

Korištenje kolačića

Bosch kolačići
Bosch koristi kolačiće i aktivne komponente (npr. JavaScript) kako bi pratio postavke korisnika i prilagodio dizajn web stranica.
Kolačići su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo kada posjećujete našu web stranicu. Možete u svako vrijeme izbrisati te kolačiće. No to može dovesti do toga da neke funkcije više neće biti dostupne. Za informacije o brisanju kolačića molimo pogledajte funkciju pomoći vašega preglednika.

Bosch vam dozvoljava kontroliranje korištenja kolačića. Kako biste to napravili, kliknite na link 'Postavke privatnosti' u podnožju. Ondje možete odrediti koje kolačiće želite koristiti.

Kategoriziramo kolačiće na sljedeći način:
Nužni kolačići (razina 1)
Ti su kolačići neophodni za ispravan rad naše web stranice i njihove osobine, npr. kako bi zapamtili postavke dozvola za kolačiće.

Kolačići za praktičnost (razina 2)
Ti nam kolačići omogućavaju poboljšati uporabljivost i performanse naših web stranica, npr. zapamtiti odabir regije i države.

Statistički kolačići (razina 3)
Ti kolačići skupljaju informacije o tome kako koristite naše web stranice. Već na razini 1 (nužni) i razina 2 (praktični), provode se anonimizirana mjerenja pristupa koristeći kolačiće sjednice. Na razini 3 (statistički), kolačić se pohranjuje na maksimalno 12 mjeseci na vašem računalu.

Kolačići za ciljanje (razina 4)
Trenutno ne koristimo ciljanje ili ciljane kolačiće.

Kolačići trećih stranaka
Neke Boscheve web stranice uključuju sadržaj i usluge drugih pružatelja (npr. YouTube, Facebook, Google, Twitter) koji zauzvrat mogu koristiti kolačiće i druge aktivne komponente. Bosch nema nikakav utjecaj na obradu osobnih podataka od strane tih pružatelja.
Molimo pripazite da opcije koje nudi Bosch za konfiguraciju postavki kolačića nema nikakav utjecaj na kolačiće i aktivne komponente drugih pružatelja (npr. YouTube, Facebook, Google, Twitter).
Molimo da se za to obratite određenoj stranici pružatelja o informacijama o korištenju kolačića i kako se s tim podacima postupa.

Više informacija o tome kako koristimo dodatke za društvene medije mogu se pronaći u odjeljku "Korištenje društvenih dodataka kao dio društvenih medija" u i o privatnosti.

Kolačići koje koristi Bosch: razina 1 (nužni)

Ime: privatnost-prihvaćeno
Kategorija: Nužno
Vrsta: Trajno
Taj će kolačić biti pohranjen na maksimalno 12 mjeseci ili dok ne uskratite svoju privolu na korištenje kolačića.
Svrha:
Pamti vašu privolu za korištenje kolačića za ovu web stranicu.

Ime: postavke-privatnosti
Kategorija: Nužno
Vrsta: Trajno
Taj će se kolačić pohraniti na 60 dana maks. ili dok se ne promjene postavke u vezi s korištenjem kolačića.
Svrha:
Pamti koje kolačiće ste dozvolili za ovu web stranicu.
Razina 1: nužni kolačići dozvoljeni
Razina 2: nužni i praktični kolačići prihvaćeni
Razina 3: nužni i praktični kolačići i kolačići za statistiku prihvaćeni
Razina 4: nužni i praktični kolačići i kolačići za statistiku i ciljanje prihvaćeni

Ime: e_c_e
Kategorija: Nužno
Vrsta: Sjednica
Ovaj kolačić postoji samo tijekom vašeg posjeta web stranici i biti će automatski izbrisan kada zatvorite pretraživač ili prozor pretraživača koji sadrži tu web stranicu.
Svrha:
Kolačić sadrži informacije o vašem korištenju ove web stranice, npr. upućivanja, vrijeme i stranica na kojoj je posjeta započela. Informacije se anonimizirano šalju na server za statistiku (statse.webtrendslive.com) koji vodi Webtrends u Sjedinjenim Američkim državama.

Kolačići koje koristi Bosch: razina 2 (praktičnost)

Ime: geoservice
Kategorija: praktičnost
Vrsta: Trajno
Taj će se kolačić pohraniti na 10 dana maks. ili dok ne promijenite postavke u vezi s kolačićima.
Svrha:
Pamti vaš odabir regije i države.

Ime: privatnost-društveni
Kategorija: Praktičnost
Vrsta: Trajno
Taj će se kolačić pohraniti na 60 dana maks. ili dok ne promijenite postavke u vezi s kolačićima.
Svrha:
Pamti vaše postavke društvenih medija.

Kolačići koje koristi Bosch: razina 3 (statistika)

Ime: ACOOKIE
Kategorija: Statistička obrada
Vrsta: Trajno
Taj će se kolačić pohraniti na 731 dana maks. ili dok ne promijenite postavke u vezi s kolačićima.
Svrha:
Anonimizacija korisničkih podataka. Ovaj se kolačić postavlja servera za statistiku (statse.webtrendslive.com) koji vodi Webtrends u Sjedinjenim Američkim državama.

Ime: WT_FPC
Kategorija: Statistička obrada
Vrsta: Sjednica u slučaju razine 1 (nužni) ili razina 2 (praktični).
Kolačići sjednice postoje samo tijekom vašeg posjeta našoj web stranici. Posjet završava kada se prozor pretraživača ili pretraživač zatvore.
Trajno u slučaju razine 3 (statistika) ili razina 4 (ciljanje).
Taj se kolačić pohranjuje na vašem računalu na razdoblje od maksimalno 12 mjeseci ili dok ne promijenite postavke u vezi s kolačićima.
Svrha:
Anonimizacija korisničkih podataka.

Ime: e_c_s
Kategorija: Statistička obrada
Vrsta: Sjednica
Kolačići sjednice postoje samo tijekom vašeg posjeta našoj web stranici. Posjet završava kada se prozor pretraživača ili pretraživač zatvore.
Svrha:
Taj kolačić sadrži informacije o vašem korištenju ove web stranice, npr. upućivanja, vrijeme i stranica na kojoj je posjeta započela. Informacije se anonimizirano šalju na server za statistiku (statse.webtrendslive.com) koji vodi Webtrends u Sjedinjenim Američkim državama.

Ime: e_c_l
Kategorija: Statistička obrada
Vrsta: Trajno
Taj će se kolačić pohraniti na vašem računalu na razdoblje od maksimalno 12 mjeseci ili dok ne promijenite postavke u vezi s kolačićima.
Svrha:
Kolačić sadrži informacije o vašem korištenju ove web stranice. U postavkama statistike biti će pohranjeni u kolačić i redovito se ažurira pri svakoj ponovljenoj posjeti. Informacije se anonimizirano šalju na server za statistiku (statse.webtrendslive.com) koji vodi Webtrends u Sjedinjenim Američkim državama.