Prijeđi na glavni sadržaj
Bosch u Hrvatskoj
Tehnologija za život

Bosch u Hrvatskoj

Bosch je u Hrvatskoj dio Grupe Bosch, vodećeg svjetskog dobavljača tehnologija i usluga. Od osnutka u Zagrebu u ožujku 1993., Bosch neprestano povećava prodaju u Hrvatskoj, koja je 2022. dosegla 83,4 milijuna eura (konsolidirano). Pružajući proizvode i usluge osmišljene da izazovu divljenje i unaprijede kvalitetu života nudeći inovativna i korisna rješenja, Bosch je uspostavio široku mrežu kupaca čiji broj danas prelazi 600 lokalnih klijenata u Hrvatskoj. Tvrtka neprestano širi svoje poslovne aktivnosti u Hrvatskoj pokretanjem Servisnog centra za Boscheve električne alate u 2000. Nadalje, tvrtka Bosch Hrvatska 2004. godine preuzela je vođenje poslovanja u Bosni i Hercegovini, a 2014. u Sloveniji. Bosch Hrvatska zapošljava više od 80 djelatnika (od 31.12.2022.)

1

lokacija u Hrvatskoj

Bosch u Hrvatskoj

Činjenice i brojke o Bosch u Hrvatskoj

Od 1993.

oko 80

djelatnika

83,4 milijuna eura

promet

preko 600

lokalnih klijenata

Uvjeti nabave

Uvjeti nabave

Uvjeti nabave

Opći uvjeti obrade osobnih podataka

Opći uvjeti obrade osobnih podataka

Proizvodi i usluge koji bude entuzijazam

U vašem autu, kod kuće ili na poslu — Boscheve tehnologije oblikuju puno područja našega života.

Uprava u Hrvatskoj

Mirsada Kudrić

Mirsada Kudrić

Odgovornosti unutar tvrtke

  • Generalni direktor tvrtke Robert Bosch d.o.o. u Hrvatskoj

Naši brandovi

Grupa Bosch obuhvaća niz različitih brandova koji su posebno prilagođeni zahtjevima pojedinog tržišta i čiji su proizvodi i usluge također dizajnirani za poboljšanje kvalitete života. Istraži te brandove dolje:

  1. Bosch
  2. Autocrew
  3. Bosch Auto Servis
  4. Rexroth
Portret Roberta Boscha

Naša povijest

Godine 1886. Robert Bosch osnovao je "Radionicu za preciznu mehaniku i električni inženjering" u Stuttgartu. To je bio početak današnje svjetske kompanije. Tvrtka je od početka bila okarakterizirana jakom inovativnošću i društvenom angažmanu.

Potok u blizini jedne Boscheve lokacije u Blaichachu, Njemačkoj.

Preuzimamo odgovornost

Za nas, održivost znači osigurati dugoročni uspjeh tvrtke dok istovremeno štitimo prirodni okoliš o kojima ovise sadašnje i buduće generacije. Iz toga je razloga ekologija pokretač inovacija. U isto vrijeme, pokazujemo posebno visoku razinu korporativne društvene odgovornosti — kako unutar tako i izvan tvrtke.

Stefan Hartung

Usklađenost

Usklađenost je sastavni dio vrijednosti naše tvrtke. Pravilima ponašanja koja vrijede diljem svijeta nastojimo zaštititi naše suradnike i tvrtku kao i naše kupce i partnere.

Kontaktirajte Bosch

Veselimo se vašem upitu

Telefon

Pošaljite nam poruku

Razgovaraj s nama!

Imaš li pitanja ili preporuke? Stupi s nama u kontakt. Dostupni smo 08:00 - 17:00 tokom radnih dana.