Icon--AD-black-48x48Icon--address-consumer-data-black-48x48Icon--appointment-black-48x48Icon--back-left-black-48x48Icon--calendar-black-48x48Icon--Checkbox-checkIcon--clock-black-48x48Icon--close-black-48x48Icon--compare-black-48x48Icon--confirmation-black-48x48Icon--dealer-details-black-48x48Icon--delete-black-48x48Icon--delivery-black-48x48Icon--down-black-48x48Icon--download-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--externallink-black-48x48Icon-Filledforward-right_adjustedIcon--grid-view-black-48x48IC-logoutIC-upIcon--info-i-black-48x48Icon--Less-minimize-black-48x48Icon-FilledIcon--List-Check-blackIcon--List-Cross-blackIcon--list-view-mobile-black-48x48Icon--list-view-black-48x48Icon--More-Maximize-black-48x48Icon--my-product-black-48x48Icon--newsletter-black-48x48Icon--payment-black-48x48Icon--print-black-48x48Icon--promotion-black-48x48Icon--registration-black-48x48Icon--Reset-black-48x48share-circle1Icon--share-black-48x48Icon--shopping-cart-black-48x48Icon--start-play-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--summary-black-48x48tumblrIcon-FilledvineIc-OverlayAlertwhishlist
Proizvodi i usluge

Industrija i trgovina

Bosch nudi inovativne proizvode i usluge za industriju i obrte.

Bosch Rexroth podupire najširi spektar mobilnih aplikacija, tvorničke automatizacije, infrastrukturnog inženjerstva i primjene strojeva.

Tehnologija za vožnju i kontrolu

Bosch je globalno aktivan partner s jedinstvenim portfeljem mobilnih aplikacija tvorničke automatizacije i inženjerstva prerađivačkih pogona koji uključuju najmoderniju tehnologiju te nenadmašivu industrijsku ekspertizu. Naši iskusni suradnici diljem svijeta kontinuirano rade na razvoju sigurnih, svestranih rješenja koja čuvaju resurse. Proizvođači strojeva i krajnji korisnici imaju jednako koristi od multifunkcionalnih inovacija koje su dizajnirane za korištenje u povezanim proizvodnim okruženjima.

Velika termoelektrana iz Boscha u jednoj tvornici

Rješenja za velike termoelektrane i sistemska rješenja

Pametni i efikasni — Bosch vam pruža individualizirana rješenja za preradu topline, pare i decentraliziranog energetskog menadžmenta.

Bosch pruža savršeno i individualno prilagođena i visokoefikasna sistemska rješenja za komercijalnu i industrijsku primjenu — bilo da se radi o industrijskim bojlerima, CHP elektranama, klimatizaciji ili sustavima za rekuperaciju otpadne topline.

Stroj za pakiranje iz Boscha

Tehnologija pakiranja

Boscheve tehnologije za pakiranje jedan su od vodećih dobavljača tehnologije za obradu i pakiranje. Na više od 30 lokacija u više od 15 zemalja diljem svijeta, visokokvalificirana radna snaga razvija i proizvodi gotova rješenja za farmaceutske proizvode, hranu i industriju slastica. Od standardnih rješenja do čitavih linija i integriranih sustava, razvijamo opremu u skladu s našom filozofijom "Izumljeno za život".

Rotirajući čekić iz Boscha

Električni alati za profesionalce

Bosch razvija inovativne visokokvalitetne električne alate koji će jamačno proizvesti profesionalne rezultate u svim područjima majstorstva. Naši su alati pouzdani, snažni i robusni, ispunjavaju najviše zahtjeve i olakšavaju vam posao. Naši Boschevi bežični alati posebno se ističu svojim dugim životnim vijekom, visokim performansama i dugim trajanjem baterije.

Naš asortiman proizvoda Bosch Sigurnosnih sustava: npr. video nadzor, protuprovalne i protupožarne sustave, glasovni sustavi za evakuaciju kao i sustavi za kontrolu pristupa i upravljanje.

Rješenja za sigurnost

Štititi živote, zgrade i imovinu naš je cilj. Naš proizvodni portfelj uključuje video nadzor, protuprovalne i protupožarne sustave, glasovni sustavi za evakuaciju kao i sustavi za kontrolu pristupa i upravljanje. Profesionalni sustavi za audio i konferencijsku komunikaciju glasom, zvukom i glazbom popunjavaju tu liniju.

Panorama grada u blizini mora

Softverska rješenja

Način na koji internet stvari transformira svijet nudi velike mogućnosti za puno sektora kao što su proizvodnja, mobilnost, upravljanje energijom i još puno više. Platforme za softver i usluge iz Boscha pružaju solidne temelje za instalaciju i rad individualiziranih rješenja. Otkrijte na koji način Boscheva softverska rješenja pomažu tvrtkama poboljšati način na koji posluju i donijeti nove izvore prihoda i proizvode za život.

Kontaktirajte Bosch

Veselimo se vašem upitu
Telefon