Prijeđi na glavni sadržaj
Bosch u Hrvatskoj
Proizvodi i usluge

Industrija i trgovina

Bosch nudi inovativne proizvode i usluge za industriju i obrte.

Bosch Rexroth podupire najširi spektar mobilnih aplikacija, tvorničke automatizacije, infrastrukturnog inženjerstva i primjene strojeva.

Tehnologija za vožnju i kontrolu

Bosch je globalno aktivan partner s jedinstvenim portfeljem mobilnih aplikacija tvorničke automatizacije i inženjerstva prerađivačkih pogona koji uključuju najmoderniju tehnologiju te nenadmašivu industrijsku ekspertizu. Naši iskusni suradnici diljem svijeta kontinuirano rade na razvoju sigurnih, svestranih rješenja koja čuvaju resurse. Proizvođači strojeva i krajnji korisnici imaju jednako koristi od multifunkcionalnih inovacija koje su dizajnirane za korištenje u povezanim proizvodnim okruženjima.

Velika termoelektrana iz Boscha u jednoj tvornici

Rješenja za velike termoelektrane i sistemska rješenja

Pametni i efikasni — Bosch vam pruža individualizirana rješenja za preradu topline, pare i decentraliziranog energetskog menadžmenta.

Bosch pruža savršeno i individualno prilagođena i visokoefikasna sistemska rješenja za komercijalnu i industrijsku primjenu — bilo da se radi o industrijskim bojlerima, CHP elektranama, klimatizaciji ili sustavima za rekuperaciju otpadne topline.

Rotirajući čekić iz Boscha

Električni alati za profesionalce

Bosch razvija inovativne visokokvalitetne električne alate koji će jamačno proizvesti profesionalne rezultate u svim područjima majstorstva. Naši su alati pouzdani, snažni i robusni, ispunjavaju najviše zahtjeve i olakšavaju vam posao. Naši Boschevi bežični alati posebno se ističu svojim dugim životnim vijekom, visokim performansama i dugim trajanjem baterije.

Naš asortiman proizvoda Bosch Sigurnosnih sustava: npr. video nadzor, protuprovalne i protupožarne sustave, glasovni sustavi za evakuaciju kao i sustavi za kontrolu pristupa i upravljanje.

Rješenja za sigurnost

Štititi živote, zgrade i imovinu naš je cilj. Naš proizvodni portfelj uključuje video nadzor, protuprovalne i protupožarne sustave, glasovni sustavi za evakuaciju kao i sustavi za kontrolu pristupa i upravljanje. Profesionalni sustavi za audio i konferencijsku komunikaciju glasom, zvukom i glazbom popunjavaju tu liniju.

Kontaktirajte Bosch

Veselimo se vašem upitu

Telefon

Pošaljite nam poruku

Razgovaraj s nama!

Imaš li pitanja ili preporuke? Stupi s nama u kontakt. Dostupni smo 08:00 - 17:00 tokom radnih dana.