Prijeđi na glavni sadržaj
Bosch u Hrvatskoj
Proizvodi i usluge

Kod kuće

Savršena tehnologija za vaš dom i vrt.

Košenje trave i rezanje granica travnjaka — sve se obavlja brzo i sigurno uz Bosch.

Vrtni alati

Bilo da ste se rodili sa zelenim palcem ili ne, uz Boschev vrtni alat činit će vam se da jeste. Spretno oblikujte živice i grmove, bez puno truda sredite neuredne rubove travnjaka i na brz i siguran način usitnite čvrste grane i lišće. Stvorite vrt svojih snova s našom širokom ponudom inovativnih alata i dodataka — i zabavite se dok to radite.

Pametno, efikasno i lako za uporabu — grijanje iz Boscheve Toplinska tehnika

Grijanje i topla voda

Pametno i efikasno: Boscheva individualizirana rješenja za unutarnju klimatizaciju i kućnu pripremu tople vode uključuju najmoderniju tehnologiju, povezanost, jednostavnost uporabe i atraktivan dizajn.

Bosch koristi svoj opširni know-how kako bi pružio prava rješenja, bilo u kondenzacijskoj tehnologiji, solarno-termalnim sustavima, toplinskim pumpama ili kombinacijom za grijanje i struju.

Hladnjak, perilica za rublje ili aparat za kavu- Boschevi kućanski aparati svakim danom život čini malo lakšim.

Kućanski aparati

Boschevi su kućanski aparati namijenjeni pružanju pametnih, pouzdanih i primamljivih rješenja kako bi olakšali život svaki dan.

To naglašava Boschevu ambiciju stvaranja tehnologije koja uvijek služi nekoj svrsi jer naši su proizvodi tu kad god ju ljudi zatrebaju i uklapaju se u kućni okoliš kada nisu potrebni — uvijek potpora, nikada smetnja.

Za udoban i kontroliran rad: električni alati za uraditi sam iz Boscha.

Električni alati za one koje vole uraditi sami

S pravim električnim alatima, uraditi nešto sam/a dvostruki je užitak. S Boschem imate ne samo više opcija, nego radite i preciznije, fleksibilnije, sigurno i produktivno. Naši alati imaju impresivnu kvalitetu, prvorazredno rukovanje i najmoderniju tehnologiju. Štogod želite napraviti, možete to ostvariti s Boschem.

Kontaktirajte Bosch

Veselimo se vašem upitu

Telefon

Pošaljite nam poruku

Razgovaraj s nama!

Imaš li pitanja ili preporuke? Stupi s nama u kontakt. Dostupni smo 08:00 - 17:00 tokom radnih dana.