Proizvodi i usluge

Mobilnost

Bosch spaja opsežnu ekspertizu u tehnologiji vozila s hardverom, softverom i uslugama kako bi ponudio sveobuhvatna rješenja za mobilnost.

Svojom opsežnom tehnološkom ekspertizom, Bosch razvija pametna rješenja za mobilnost u područjima hardvera, softvera i usluga.

Web portal za rješenja za mobilnost

Web portal za Boscheva rješenja za mobilnost predstavlja svijetle točke područja povezane mobilnosti, automatizirane mobilnosti, pogonskog sklopovlja i električne mobilnosti. Saznajte više o proizvodima i uslugama, ne samo za osobne automobile, nego i za primjenu na autocestama, vozila na dva kotača, transport brodovima i željeznicom.

Bosch pruža visokokvalitetne rezervne dijelove.

Autodijelovi i oprema

Bosch vas čini mobilnima.

Boschevi rezervni dijelovi impresivne su kvalitete i pouzdanosti kao i inovativne tehnologije. Najmoderniji sustavi za svijetla i kočenje, akumulatori s ekstremno dugim životnim vijekom, brisači za vjetrobranska stakla, elektropokretači i zračni filteri — Bosch pruža visokokvalitetne rezervne dijelove koji vožnju čine sigurnijom, opuštenijom i ekološki prihvatljivijom.

Bosch servis za sve marke - diljem svijeta

Bosch Servisni koncepti

Bosch servis za sve marke — diljem svijeta

Pri više od 17000 Boschevih certificiranih radionica za auto servis, vozači uživaju prednosti prvorazredne usluge, stručnog know-howa i kvalitetnih rezervnih dijelova ravno iz tvornice. Od mehanike do elektronike i dizelske tehnologije — naši stručnjaci rade s najmodernijom tehnologijom za testiranje.

Boschev svijet radionica nudi dijagnostički softver i hardver, tečajevi za trening i partnerske programe za automehaničarske radionice.

Dijagnostička oprema

Bosch nudi dijagnostički softver i hardver, tečajevi za trening i partnerske programe za radionice za popravak. Pomoću najmodernije tehnologije za testiranje, Bosch pomaže radionicama za popravke dijagnosticirati efikasnije, sigurnije i brže. Osiguravamo da naša prvorazredna kompetencija za automobile i naš know-how bude dostupan bilo kojoj radionici za popravke.

Tehnička školovanja

Tehnička školovanja

Programi obuke za sve sustave neovisno o proizvođaču

Aktivnosti radionice sve se više fokusiraju na dijagnostiku međusobno povezanih sustava i specifičnu zamjenu visokokvalitetnih komponenti nego na tradicionalnu djelatnost sa zamjenskim dijelovima. Boschevi profesionalni tečajevi obuke za servis radionicama nude idealni temelj za suočavanje s tim izazovom.

Kontaktirajte Bosch

Kontaktirajte Bosch

Veselimo se vašem upitu
Telefon

Pošaljite nam poruku