Prijeđi na glavni sadržaj
Bosch u Hrvatskoj
Proizvodi i usluge

Mobilnost

Bosch spaja opsežnu ekspertizu u tehnologiji vozila s hardverom, softverom i uslugama kako bi ponudio sveobuhvatna rješenja za mobilnost.

Mobilnost
Svojom opsežnom tehnološkom ekspertizom, Bosch razvija pametna rješenja za mobilnost u područjima hardvera, softvera i usluga.

Web portal za rješenja za mobilnost

Web portal za Boscheva rješenja za mobilnost predstavlja svijetle točke područja povezane mobilnosti, automatizirane mobilnosti, pogonskog sklopovlja i električne mobilnosti. Saznajte više o proizvodima i uslugama, ne samo za osobne automobile, nego i za primjenu na autocestama, vozila na dva kotača, transport brodovima i željeznicom.

Bosch pruža visokokvalitetne rezervne dijelove.

Boschev Odjel autoopreme

Bosch vas čini mobilnima.

Bosch nudi širok raspon rezervnih dijelova trgovinama za dodatke i rezervne dijelove - od novih i zamjenskih dijelova do rješenja za popravke - kao i opremu za radionice kao što su dijagnostički softveri i hardveri. Bosch svojim tečajevima za obuku servisera i partnerskim programima za radionice nudi kompetentnost u automobilskoj industriji i znanje za servisere diljem svijeta. Zahvaljujući tome radionice mogu ispitivati i popravljati učinkovitije, sigurnije i brže.

Bosch servis za sve marke - diljem svijeta

Bosch Servisni koncepti

Bosch servis za sve marke — diljem svijeta

Pri više od 17000 Boschevih certificiranih radionica za auto servis, vozači uživaju prednosti prvorazredne usluge, stručnog know-howa i kvalitetnih rezervnih dijelova ravno iz tvornice. Od mehanike do elektronike i dizelske tehnologije — naši stručnjaci rade s najmodernijom tehnologijom za testiranje.

Tehnička školovanja

Tehnička školovanja

Programi obuke za sve sustave neovisno o proizvođaču

Aktivnosti radionice sve se više fokusiraju na dijagnostiku međusobno povezanih sustava i specifičnu zamjenu visokokvalitetnih komponenti nego na tradicionalnu djelatnost sa zamjenskim dijelovima. Boschevi profesionalni tečajevi obuke za servis radionicama nude idealni temelj za suočavanje s tim izazovom.

Kontaktirajte Bosch

Veselimo se vašem upitu

Telefon

Pošaljite nam poruku

Razgovaraj s nama!

Imaš li pitanja ili preporuke? Stupi s nama u kontakt. Dostupni smo 08:00 - 17:00 tokom radnih dana.