Prijeđi na glavni sadržaj
Bosch u Hrvatskoj
Proizvodi i usluge

Mobilnost

Bosch spaja opsežnu ekspertizu u tehnologiji vozila s hardverom, softverom i uslugama kako bi ponudio sveobuhvatna rješenja za mobilnost.

Svojom opsežnom tehnološkom ekspertizom, Bosch razvija pametna rješenja za mobilnost u područjima hardvera, softvera i usluga.

Bosch Mobility

Bosch Mobility presents highlights from the areas of connected mobility, automated mobility, and powertrain systems and electrified mobility. Find out more about our products and services, not only for passenger cars, but also for commercial vehicles, two-wheelers, off-highway applications, and ship and rail transport.

Bosch pruža visokokvalitetne rezervne dijelove.

Mobility Aftermarket

Bosch vas čini mobilnima.

Bosch nudi širok raspon rezervnih dijelova trgovinama za dodatke i rezervne dijelove - od novih i zamjenskih dijelova do rješenja za popravke - kao i opremu za radionice kao što su dijagnostički softveri i hardveri. Bosch svojim tečajevima za obuku servisera i partnerskim programima za radionice nudi kompetentnost u automobilskoj industriji i znanje za servisere diljem svijeta. Zahvaljujući tome radionice mogu ispitivati i popravljati učinkovitije, sigurnije i brže.

Bosch servis za sve marke - diljem svijeta

Bosch Servisni koncepti

Bosch servis za sve marke — diljem svijeta

Pri više od 17000 Boschevih certificiranih radionica za auto servis, vozači uživaju prednosti prvorazredne usluge, stručnog know-howa i kvalitetnih rezervnih dijelova ravno iz tvornice. Od mehanike do elektronike i dizelske tehnologije — naši stručnjaci rade s najmodernijom tehnologijom za testiranje.

Tehnička školovanja

Tehnička školovanja

Programi obuke za sve sustave neovisno o proizvođaču

Aktivnosti radionice sve se više fokusiraju na dijagnostiku međusobno povezanih sustava i specifičnu zamjenu visokokvalitetnih komponenti nego na tradicionalnu djelatnost sa zamjenskim dijelovima. Boschevi profesionalni tečajevi obuke za servis radionicama nude idealni temelj za suočavanje s tim izazovom.

Kontaktirajte Bosch

Veselimo se vašem upitu

Telefon

Pošaljite nam poruku

Razgovaraj s nama!

Imaš li pitanja ili preporuke? Stupi s nama u kontakt. Dostupni smo 08:00 - 17:00 tokom radnih dana.