Icon--AD-black-48x48Icon--address-consumer-data-black-48x48Icon--appointment-black-48x48Icon--back-left-black-48x48Icon--calendar-black-48x48Icon--Checkbox-checkIcon--clock-black-48x48Icon--close-black-48x48Icon--compare-black-48x48Icon--confirmation-black-48x48Icon--dealer-details-black-48x48Icon--delete-black-48x48Icon--delivery-black-48x48Icon--down-black-48x48Icon--download-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--externallink-black-48x48Icon-Filledforward-right_adjustedIcon--grid-view-black-48x48IC-logoutIC-upIcon--info-i-black-48x48Icon--Less-minimize-black-48x48Icon-FilledIcon--List-Check-blackIcon--List-Cross-blackIcon--list-view-mobile-black-48x48Icon--list-view-black-48x48Icon--More-Maximize-black-48x48Icon--my-product-black-48x48Icon--newsletter-black-48x48Icon--payment-black-48x48Icon--print-black-48x48Icon--promotion-black-48x48Icon--registration-black-48x48Icon--Reset-black-48x48share-circle1Icon--share-black-48x48Icon--shopping-cart-black-48x48Icon--start-play-black-48x48Ic-OverlayAlertIcon--summary-black-48x48tumblrIcon-FilledvineIc-OverlayAlertwhishlist
Proizvodi i usluge

Mobilnost

Bosch spaja opsežnu ekspertizu u tehnologiji vozila s hardverom, softverom i uslugama kako bi ponudio sveobuhvatna rješenja za mobilnost.

Svojom opsežnom tehnološkom ekspertizom, Bosch razvija pametna rješenja za mobilnost u područjima hardvera, softvera i usluga.

Web portal za rješenja za mobilnost

Web portal za Boscheva rješenja za mobilnost predstavlja svijetle točke područja povezane mobilnosti, automatizirane mobilnosti, pogonskog sklopovlja i električne mobilnosti. Saznajte više o proizvodima i uslugama, ne samo za osobne automobile, nego i za primjenu na autocestama, vozila na dva kotača, transport brodovima i željeznicom.

Bosch pruža visokokvalitetne rezervne dijelove.

Autodijelovi i oprema

Bosch vas čini mobilnima.

Boschevi rezervni dijelovi impresivne su kvalitete i pouzdanosti kao i inovativne tehnologije. Najmoderniji sustavi za svijetla i kočenje, akumulatori s ekstremno dugim životnim vijekom, brisači za vjetrobranska stakla, elektropokretači i zračni filteri — Bosch pruža visokokvalitetne rezervne dijelove koji vožnju čine sigurnijom, opuštenijom i ekološki prihvatljivijom.

Bosch servis za sve marke - diljem svijeta

Bosch Servisni koncepti

Bosch servis za sve marke — diljem svijeta

Pri više od 17000 Boschevih certificiranih radionica za auto servis, vozači uživaju prednosti prvorazredne usluge, stručnog know-howa i kvalitetnih rezervnih dijelova ravno iz tvornice. Od mehanike do elektronike i dizelske tehnologije — naši stručnjaci rade s najmodernijom tehnologijom za testiranje.

Boschev svijet radionica nudi dijagnostički softver i hardver, tečajevi za trening i partnerske programe za automehaničarske radionice.

Dijagnostička oprema

Bosch nudi dijagnostički softver i hardver, tečajevi za trening i partnerske programe za radionice za popravak. Pomoću najmodernije tehnologije za testiranje, Bosch pomaže radionicama za popravke dijagnosticirati efikasnije, sigurnije i brže. Osiguravamo da naša prvorazredna kompetencija za automobile i naš know-how bude dostupan bilo kojoj radionici za popravke.

Tehnička školovanja

Tehnička školovanja

Programi obuke za sve sustave neovisno o proizvođaču

Aktivnosti radionice sve se više fokusiraju na dijagnostiku međusobno povezanih sustava i specifičnu zamjenu visokokvalitetnih komponenti nego na tradicionalnu djelatnost sa zamjenskim dijelovima. Boschevi profesionalni tečajevi obuke za servis radionicama nude idealni temelj za suočavanje s tim izazovom.

Kontaktirajte Bosch

Veselimo se vašem upitu
Telefon