Prijeđi na glavni sadržaj
Bosch u Hrvatskoj
Novosti

Dokazani Boschev softver za radionice značajno je poboljšan: nova internetska verzija softvera Esitronic 2.0 pruža tražene informacije u roku od nekoliko sekundi

Slobodno pretraživanje teksta i kontekstni izbornici o održavanju i popravcima

30/08/2018

  • Korisnici softvera Esitronic 2.0 dobit će novu internetsku verziju kao besplatnu nadogradnju
  • Kontekstni izbornici prikazuju sve dodatne informacije o pojedinim komponentama vozila
  • Modul „popravak na temelju iskustva – poznati popravci” (EBR) pruža Boschevu stručnost na internetu i u svakom trenutku
1

Karlsruhe/Plochingen – Boschev softver za radionice Esitronic već je mnogo godina dio standardne opreme radionica s više robnih marki. U Europi jedna od tri nezavisne radionice upotrebljava taj snažan i dokazan softver. Trenutačna verzija softvera Esitronic 2.0 pruža radionicama za motorna vozila sveobuhvatan paket za učinkovit i stručan popravak gotovo svih vozila na europskom tržištu. Taj sveobuhvatni paket sastoji se od dijagnostičkih podataka, uputa za popravke, rasporeda za održavanje i električnih shema, kao i modula „popravak na temelju iskustva – obrasci poznatih pogrešaka” (EBR). S obzirom na to da se količina podataka u softveru Esitronic povećala zbog broja elektroničkih upravljačkih jedinica i komponenti za udobnost te elektroničkih uređaja za sigurnost, kao i modernih sustava za pomoć vozaču, Bosch sada nudi i Esitronic 2.0 Online, internetsku verziju koja se može upotrebljavati istovremeno. Ona olakšava pretraživanje i pruža informacije povezane s kontekstom. Zahvaljujući slobodnom pretraživanju teksta i pretpregledu dokumenata, korisnici potrebne informacije pronalaze jednostavno i brzo.

Pristup bilo kojoj informaciji u tren

Zajedno s ažuriranjem za Esitronic 2018/2 svi korisnici dobit će i verziju Esitronic 2.0 Online kao besplatnu nadogradnju. U budućnosti će stoga moći prelaziti između trenutačne verzije i nove internetske verzije jednim klikom miša – ako su povezani na internet. Obje verzije, izvanmrežna i internetska, mogu se upotrebljavati istovremeno na istom uređaju. Kao što većina korisnika zna iz pretraživanja s pomoću „Googlea”, izravan pristup svim relevantnim informacija omogućit će se slobodnim pretraživanjem teksta u softveru Esitronic 2.0 Online. Pojmovi za pretraživanje mogu, primjerice, uključivati specifične simptome, određeni kȏd pogreške ili specifične komponente vozila. Čim korisnik upiše prvo slovo traženog pojma, ponudit će se odgovarajući pojmovi za pretraživanje. Kada se traženi pojam pronađe, rezultati pretraživanja bit će poredani prema svojoj relevantnosti i prikazani s kratkim sažecima. Klikom na rezultat prikazat će se pretpregled pronađenog dokumenta. S pomoću dodatnih pojmova za pretraživanje kao što su model, vrsta motora ili komponenta rezultati pretraživanja mogu se filtrirati još detaljnije. Pritom korisnici mogu prelaziti na različite vrste informacija u softveru Esitronic. Na taj je način moguće pronaći bilo koju potrebnu informaciju u roku od nekoliko sekundi. Osim toga, kontekstni izbornici o pojedinim komponentama vozila također pružaju korisnicima odgovarajuće dodatne informacije kao što su mjesto ugradnje, električne sheme ili nazivne vrijednosti. Nadalje, Esitronic 2.0 Online uključuje i modul „popravak na temelju iskustva – poznati popravci” (EBR), što omogućava podršku u smislu Boscheve stručnosti i opisa trenutačnih kvarova u svakom trenutku.

Brzo učitavanje čak i uz nisku propusnost interneta

Koristeći se inteligentnim strategijama spremanja u predmemoriju i osobito brzim poslužiteljima, razvojni inženjeri softvera Esitronic optimirali su vrijeme učitavanja tako da pruža tražene informacije brzo i bez čekanja. Dokumenti se učitavaju u tren oka. To omogućava ugodnu uporabu softvera Esitronic 2.0 Online čak i korisnicima s niskom propusnosti interneta. Osim toga, novi softver Esitronic 2.0 Online sadržava i intuitivnu novu inačicu uputa za traženje grešaka (SIS), upute za sevisiranje vozila (M), spojne sheme (P), tehničke servisne biltene (TSB) i popravke na temelju iskustva (EBR).

Kontaktirajte Bosch

Veselimo se vašem upitu

Telefon

Pošaljite nam poruku

Više novosti